Klubbhuset

Klubbhuset Skurve

På Skurveskär ligger Segelsällskapets klubbhus som kan hyras av både föreningens medlemmar och andra, när vi inte har egna aktiviteter på gång och i mån av tillgång på anläggningsvärd för aktuell vecka.

Huset består av ett allrum med bord o stolar för 36 personer, en mindre köksdel med kyl, spis, micro, kaffebryggare, porslin, bestick, glas och kaffemuggar. Diskar gör Du i maskin och allt återställs på sin plats. Vi tolererar inget slarv med städningen, alla golv dammsuges och våttorkas och soppåsar slängs. I huset finns också en toalett och dusch. Tänk på att vi är en förening och värnar om vårt fina klubbhus så vilda fester uppskattas inte.

Är Du intresserad av att hyra Skurve hittar du mer information längre ner på sidan. Det går också att maila oss på uthyrning@stromstadss.se

Information/instruktion till Dig som vill hyraklubbstugan:

Maila in de uppgifter som finns angivna nederst på sidan till uthyrning@stromstadss.se och avvakta ett svar. Din ansökan behandlas som en preliminär bokning tills dess att hyresbeloppet är inbetalt på vårt konto. När betalning är genomförd och kvittering är sänd till föreningen är bokningen definitiv. Bokningsbekräftelse översänds därefter i form av ett hyreskontrakt. Ifyllt och signerat kontrakt måste uppvisas för utlämning av nyckel.

 

Stugan är inte tillgänglig vid Jul-, Nyår- och Midsommar, övriga dagar sker uthyrning i mån av tillgång på anläggningsvärd. Rabatt lämnas till medlem om överenskommelse är gjord om 1 veckas värdskap för anläggningen.

  • Hyresbeloppet är 2 500 kr/dygn
  • Incheckning sker tidigast kl.12.00 dagen för hyrestillfället och utcheckning sker senast kl.14.00 dagen därpå.
  • Hyresbeloppet ska betalas senast 1 månad innan hyrestillfället och inbetalning sker till SSS bankgiro 5467-6143, ange namn och hyresdatum. Vid betalning från utlandet anges även IBAN:SE9580000836830336011564, BIC/SWIFT:SWEDSESS. Kopia på inbetalning skickas via e-post till uthyrning@stromstadss.se.
  • Du får en bekräftelse efter mottagen betalning i form av ett hyreskontrakt som ifylles och medtages för uthämtning av nyckel till stugan. Du får också ett telefonnummer som du kan ringa om du funderar över något.
  • ELON butiken på Oslovägen 48 hanterar utlämning och registrering av nyckel vid uppvisande av undertecknat hyreskontrakt. Nedre delen av kontraktet rivs av och lämnas till personalen i butiken.
  • Återlämnande av nyckel dagen därpå, signeras och dateras på inlämnad del av kontraktet. Avsyning sker av anläggningsvärden. Bedöms städningen som otillräcklig skickas en efterdebitering på minst 1000 kr.
  • Vid hyra kortare än ett dygn, bestämmer ni tillsammans med anläggningsvärden när ni vill ha tillgång till lokalen. 

Nedanstående uppgifter sänds via e-post till uthyrning@stromstadss.se

Datum för hyrestillfälle:­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Hyresgästens namn:

Födelsedatum (sex för

sta siffror):

Adress:

E-post:

Mobiltelefon: